vizual cine renoveaza cu noi tine cu mos craciun

Cine renovează cu noi, ține cu Moș Crăciun

December 16, 2014

„Mulțumim încă odată tuturor celor care au cumpărat și vor cumpăra produsele noastre, ajutându-ne astfel să ajutăm. Făcând asta, fiecare s-a transformat într-un exemplu pentru comunitatea lui”, Claudia Russu, Dir. Marketing

Din:

Ajunsă la a doua ediție, campania prin care ne unim forțele cu Moș Crăciun, a reușit, și în 2014, să facă 1500 de copii fericiți! Vă mulțumim și vouă că ați făcut asta posibil: de la începutul lui octombrie, până la finalul lui noiembrie, oricine a cumpărat o găleată  de Primus Multicolor antibacterian s-a transformat automat în ajutorul Moșului. La fiecare produs vândut, am pus deoparte 0,5 lei pentru cadouri.

“Cele mai frumoase momente ale lui 2013 le-am trăit alături de copiii la care au ajuns jucăriile campaniei noastre de Crăciun. Zâmbetele și bucuria lor au fost cea mai mare răsplată a muncii pe care am depus-o de-a lungul anului. Firesc, am decis să continuăm și în 2014! Pentru a duce campania cu bine la capăt avem nevoie de parteneri de încredere și clienții noștri s-au dovedit, până acum, a fi niște oameni pe care ne putem baza. Le mulțumim încă odată tuturor celor care au cumpărat și vor cumpăra produsele noastre, ajutându-ne astfel să ajutăm. Făcând asta, fiecare s-a transformat într-un exemplu pentru comunitatea lui”, a spus Directorul nostru de Marketing, Claudia Russu.

Sperăm ca bucuria micuților din 30 de grădinițe și centre de plasament la care a ajuns Moșul să vă molipsească și pe voi:

poze craciun_1

Ce produse am folosit pentru renovare
SHARE
Articole relevante
STRANGERE FONDURI F2018_2
04.06.18
Ai o renovare in plan? Nu uita! Impreuna ajutam comunitati.
vizual cine renoveaza cu noi tine cu mos craciun
16.12.14
„Mulțumim încă odată tuturor celor care au cumpărat și vor cumpăra produsele noastre, ajutându-ne astfel să ajutăm. Făcând asta, fiecare s-a transformat într-un exemplu pentru [...]
resita, botosani_1
16.01.15
Vești bune: renovările la Grădinița Semenic, din Reșița, și la Școala numărul 10 din Botoșani sunt gata!
cover2
05.02.15
Regulamentul campaniei promotionale „Punem un sac de la noi pentru tine”